Minnesota

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Minnesota

Некретнина на продају у Минесоти

Минесота граничи са севера са Канадом, на југу са Ајовом, на истоку са Винсцонсин, на западу са Северном Даком и Јужном Дакотом

Миннесота је 32. звезна држава Сједињених Америчких Држава, а има 4,919,479 становника. Главни град је Свети Павле, али најмасовнији град је Миннеаполис; други релевантни центри су Дулутх, Роцхестер и Блоомингтон.

Миннесота је позната по својим језерима, хладној клими и њеном "Мидвестерн Миннесота Нице".

Познат као земља десет хиљада језера, Миннесота је најзаступљенија држава у држави, и често се цитира као једна од најздравијих држава у Америци, тако да је веома прикладно мјесто за тражење некретнина за продају у Минесоти.

Али питање је на тржишту некретнина у Минесоти који је у 2018. години енергичан.

Ако желите купити некретнину за продају у Минесоти, морате знати да је затворена продаја смањена за 6% у односу на прошлу годину, са падом од 4%.

Постоји побољшање цене у односу на прошлу годину. Минесотске куће такође су наставиле да цијене у вредности, али са нешто нижим стопама од националног просека. Просечна имовина за продају у Минесоти је прошле године порасла за 8,2%, а очекује се да ће се у следећој години вредност повећати за 4,9%.

Фактори који утичу на тржиште некретнина у Миннесоти у 2018. години су различити.

Инвентар је и даље највећи фактор за тржиште некретнина у Миннесоти. Од децембра 2016. до децембра 2017. инвентар је пао за 27,5%, што је резултирало најнижим за тржиште некретнина у Миннесоти од 2004. године.

То је сигурно право тржиште за продавца који има имовину за продају у Минесоти. Понуда је и даље ниска пошто је потражња и даље велика, што помаже да се цене кућа порасте.

То значи да ће не бити само стамбена понуда важна за посматрање у 2018. години, већ и распон цијена.

Стручњаци предвиђају да ће до краја године стопе достићи 5%, што ће утицати на то што купци могу приуштити. То би могло довести до смањења просјечне продајне цијене, али стручњаци нису забринути јер су и даље испод стопа хипотеке од 8% недавне рецесије.

Најбоља места за живот и место тражења некретнина за продају у Миннесоти су различита.

Скоро 60% Миннесоте живе у метрополитанском подручју Твин Цитиес. Ово се састоји од Миннеаполиса, најнасељенијег града у Минесоти, главном граду Св. Павла и околне периферије.

И Ст. Паул и Миннеаполис су градови са високим процентом који имају приступачне просечне продајне цене које се све више и више повећавају.

Магазин Форбес такође је у последње време гласао за Миннеаполис као најздравији град у Америци, па је врло добро тражити некретнину за продају у Минесоти.

Метрополитанско подручје близанских градова је тринаести највећи метрополитанско подручје у земљи. Поред тога, у Минесоти има 17 градова са популацијама од преко 50.000. Јужно предграђе градова Твин Цитиес, попут Лакевиллеа, имају користи од школа високих перформанси, стабилног и све већег тржишта стамбеног простора.

На тржишту некретнина у Минесоти за 2018. наставиће се стални раст просјечних продајних цијена, али ће се морати борити против пада залиха и одузимања које се дешавају изнад националног нивоа. Продавци могу уживати у обиљу потражње и недостатку снабдевања.

  •  
    Хармонија: Град Миннесота зграде паладин!

    Хармонија: Град Миннесота зграде паладин! Желим да уложим Али где? Желим ићи и живјети у иностранству Али како? Престаните да постављате ова питања! Ваше решење је у овом кратком чланку. У праву си, само треба да се смириш и рукујеш се оловком и папиром како буди све наше савете како би у најбо ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 11641

Prodaja Двособан стан, Minnesota, Saint Paul, Saint Paul, Saint Paul

28,118,200.64RSD
Prodaja
Двособан стан

50 m²
стан на продају
UNAVAILABLE
Cod. 7036

Prodaja Стан с више од 5 просторија, Minnesota, Minneapolis, Minneapolis, Minneapolis

17,995,648.41RSD
Prodaja
Стан с више од 5 просторија

40 m²
Велики студио у Арт деко згради
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB